Podium Circulair
Podium Circulair Cultuur inspireert

Presentaties 18 april 2017

Tijdens een inspirerend programma op 18 april jl. werd geïllustreerd dat cultuur en circulariteit daadwerkelijk een verbinding aan kunnen gaan.  Dit werd vooral duidelijk gemaakt in de presentatie van ondernemer Bas Sanders en kunstenaar Ritchie van Daal, in het impactvolle verhaal van Tabo Goudswaard, door dichters die hun zorgen verborgen in mooie gedichten, en dankzij Peter van Oers die liet zien hoe ook het landschap van betekenis is bij het circulaire gedachtegoed. Gerard Rooijakkers tenslotte wist de groene vingers van Brabant in een verrassend perspectief plaatste.

De presentaties kunt u hier terugzien:

Presentatie Tabo Goudswaard
Het Groene Woud als Podium 2020
The straw that broke the camel's back
Bas Sanders/Ritchie van Daal

Presentaties Symposium 23 oktober 2014

Tijdens het symposium dat Circo Circulair op 23 oktober 2014 hield tijdens het festival Circolo, werden de keynotes verzorgd door Hans Mommaas (hoogleraar Leisure Studies) en Gerard van Oosten (directeur AGRO, FOOD en LIFE SCIENCES Hogeschool In Holland). Voor een impressie van deze lezingen, zie onderstaande files:

Presentatie Gerard van Oosten
Presentatie Hans Mommaas

Presentaties Symposium 20 mei 2015

Tijdens het Symposium dat door Circo Circulair werd georganiseerd op 20 mei 2015 kwamen onder meer aan het woord Rob Kragt, Marketing Directeur van Desso, Chiara Bialdi, projectmanager van de Britse organisatie Julie's Bicycle en Hans Mommaas, directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL). De betreffende presentaties vind u hieronder: 

Presentatie Rob Kragt
Presentatie Julie's Bicycle
Presentie Hans Mommaas